Osteopaard.nl

Sportstal Het Podium en

Paardenbehandelpraktijk Osteopaard.nl

 

Vanaf juli 2016 starten we ons samenwerkingsverband in het kader van het behandelen van Revalidatiepaarden en gezonde (Sport)paarden op Sportstal Het Podium te Starnmeer.

Ons voorlopige behandelpakket bestaan uit:

 

REVALIDATIEPAARDEN*

  1. Losse behandeling. Een Osteopathie/Chiropractie/Fysiotherapie behandeling in combinatie met een hydrotherapie     sessie in de Waterstapmolen (WSM).
  2. Combinatie behandeling. Een Osteopathie/Chiropractie/Fysiotherapie behandeling in combinatie met een serie (5 of 10, 1 of 2 x per week) hydrotherapie sessies in de Waterstapmolen. Aan het einde van deze Combinatie behandeling is er een evaluatie moment met de behandelend therapeut.
  3. Week behandeling van maandag t/m zaterdag. Een Osteopathie/Chiropractie/Fysiotherapie behandeling en 6 dagen een hydrotherapie sessie in de Waterstapmolen zonodig aangevuld met andere behandelvormen en/of africhting inclusief stalling en volledige verzorging van uw paard. Aan het einde van deze Week behandeling is er een evaluatie moment met de behandelend therapeut.

 

(SPORT)PAARDEN**

  1. Losse behandeling. Intake door de fysiotherapeut/manueel therapeut in combinatie met een hydrotherapie sessie in de Waterstapmolen.
  2. Combinatie behandeling. Intake door de fysiotherapeut/manueel therapeut in combinatie met een serie (5 of 10, 1 of 2 x per week) hydrotherapie sessies in de Waterstapmolen.
  3. Week behandeling van maandag t/m zaterdag. Intake door de fysiotherapeut/manueeltherapeut en 6 dagen een hydrotherapie sessie in de Waterstapmolen en indien gewenst africhting inclusief stalling en volledige verzorging van uw paard.

 

Onze behandelvormen zijn:

Fysiotherapie; Osteopathie; Chiropractie; Paardensportmassage; Dry Needling; Magneetveldtherapie; Ultrageluidtherapie; Hydrotherapie in de Waterstapmolen; Solarium; Africhting paard.

Afwijkende periodes, behandel vormen en of behandel frequenties in overleg.

Binnenkort informatie over alle trainingsmogelijkheden voor ruiter/amazone zoals

Flexchair-Oefentherapie; Ruiterfitness; Personal Training.

 

Ga naar www.sportstalhetpodium.nl of www.osteopaard.nl voor uitgebreide informatie over al onze mogelijkheden of neem contact op met:

 

- Laurien van der Meer, eigenaar Sportstal Het Podium en instructrice; 0653846961

- Roy Kullick, eigenaar Sportstal Het Podium, manager en Pers.Trainer; 0612248085

- Linda Cruyff, Chiropractor voor paarden en Paardenosteopaat; 0653228311

- Fred van der Putten, Dierenfysiotherapeut en Paardenosteopaat; 0651891971

 

*   Onder REVALIDATIEPAARDEN verstaan wij paarden die op basis van

     rugproblematiek een afwijkend lichamelijk en/of mentaal gedrag laten zien.

** Onder (SPORT)PAARDEN verstaan we gezonde paarden die dan wel in de sport

     worden uitgebracht of recreatief gebruikt worden.

 

Bijgewerkt tot: 20/10/2017